Bak kulissene: Hvordan Poshyls rene design blir til

Bak kulissene: Hvordan Poshyls rene design blir til

Noen gang lurt på hva som går inn i å skape de uanstrengt stilige plaggene hos Poshyl? I dag tar vi deg med bak kulissene for å vise hvordan hver tråd og søm nøye vurderes for å bringe vår visjon om ren, frisk mote til live, her i Trondheim.

Inspirasjon: Vår nyeste kolleksjon er inspirert av de rolige landskapene og den livlige kulturen i Norge. Enten det er de rolige tonene fra fjordene eller de dristige mønstrene inspirert av lokal kunst, har hvert plagg en historie.

Materialvalg: Vi er stolte av å velge kun de beste materialene. Fra bærekraftig bomull til luksuriøs ull, våre stoffer handler ikke bare om estetikk—de handler om varig kvalitet og komfort.

Designprosess: Fra de første skissene til de endelige justeringene, er hvert steg i vår designprosess drevet av presisjon og lidenskap. Våre designere jobber utrettelig for å sikre at hvert plagg oppfyller de høye standardene til vårt merke og behovene til våre kunder.

Lokal tilnærming: Å være basert i Trondheim gir et unikt perspektiv på mote. Vi designer med det lokale klimaet i tankene, og sikrer at stil aldri går på bekostning av funksjonalitet.

Vår forpliktelse hos Poshyl er å gi deg plagg som ikke bare er laget, men nøye utformet. Når du velger et Poshyl-plagg, kjøper du ikke bare et klesplagg; du eier et kunstverk som taler om kvalitet, omsorg og det beste av norsk design. Besøk oss i butikk eller på nett for å oppleve forskjellen hos Poshyl.

Back to blog